Πολιτική απορρήτου

Προσωπικά δεδομένα και ασφάλεια

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο www.mpafi.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή και τις συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, με σκοπό την προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, επίσης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το www.mpafi.gr ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα είστε συνδεδεμένος στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mpafi.gr και διαγράφονται εφόσον ζητηθεί από εσάς.

Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων

Το www.mpafi.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα:

  • όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του
  • όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του και
  • όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του.

Το www.mpafi.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τρεις γενικούς λόγους:

  • την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών / χρηστών του και την επιλογή του περιεχομένου που τους προσφέρει, ούτως ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις
  • την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των πελατών / χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες που διατίθενται από και μέσω του www.mpafi.gr
  • την ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών.

 

Το www.mpafi.gr δεν αποθηκεύει στη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί και κατά οποιοδήποτε τρόπο τα οικονομικά στοιχεία των πελατών της (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών).

Διοχέτευση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων

Το www.mpafi.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών του www.mpafi.gr σε κανένα τρίτο φορέα, παρά μόνο εφόσον:

  • Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
  • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Δεσμοί (links) προς άλλες ιστοσελίδες

Το www.mpafi.gr μπορεί να περιλαμβάνει links («δεσμούς») προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το www.mpafi.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

Διευθύνσεις IP

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο www.mpafi.gr κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και εφαρμογή δικλείδων ασφαλείας.

Εφαρμοστέο δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του www.mpafi.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το www.mpafi.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του www.mpafi.gr.

Πολιτική Ακυρώσεων

  • Για ακύρωση 90-61 ημέρες πριν από την άφιξη: κανένα ακυρωτικό τέλος.
  • Για ακύρωση 60-31 ημέρες πριν από την άφιξη: τα ακυρωτικά τέλη είναι 20% του συνολικού ποσού.
  • Για ακύρωση 30-15 ημέρες πριν από την άφιξη: τα ακυρωτικά τέλη είναι 50% του συνολικού ποσού.
  • Για ακύρωση 1-14 ημέρες πριν από την άφιξη: τα ακυρωτικά τέλη είναι 100% του συνολικού ποσού.
  • Αν δεν εμφανιστείτε: το κόστος των ακυρωτικών τελών είναι 100% του συνολικού ποσού. H επιβάρυνση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι το Καταφύγιο Μπάφι, όπου έγινε η κράτηση σας, δεν μπορεί να διαθέσει το δωμάτιο  / θέσεις που κρατούσε για σας. 

Τρόποι πληρωμής

Μία παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Πιστωτική / Χρεωστική / Prepaid κάρτα
    Αποδεκτές κάρτες: VISA, MasterCard. Η διαδικασία πληρωμής γίνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Εθνικής Τράπεζας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας και κρυπτογράφησης. Διαβάστε περισσότερα για την ασφάλεια των συναλλαγών.
  2. PayPal
    Το PayPal είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως υπηρεσία για την πραγματοποίηση ασφαλών πληρωμών στο Διαδίκτυο. Απλά συνδέεστε στον προσωπικό σας PayPal λογαριασμό και πραγματοποιείτε την πληρωμή.

Ασφάλεια συναλλαγών

Αναγνωρίζουμε τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος  επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

  1. Ασφάλεια Πλοήγησης
    Η πλοήγηση στο mpafi.gr γίνεται εξ ολοκλήρου κάτω από το πρωτόκολλο https που διασφαλίζει την κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων από και προς την ιστοσελίδα.
  2. Ασφάλεια Πληρωμών
    Όλες οι οικονομικές συναλλαγές που γίνονται στο www.mpafi.gr είναι απολύτως ασφαλείς. Κανένα στοιχείο της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύεται στο σύστημά μας. Εάν επιλέξετε την πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, μεταφέρεστε στο 100% ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας, όπου και ολοκληρώνεται η διαδικασία πληρωμής, μέσω του πρωτοκόλλου ασφαλούς επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) με ισχυρή κρυπτογράφηση στα 128 bit.
    Εάν επιλέξετε πληρωμή μέσω PayPal, η διαδικασία ολοκληρώνεται στο περιβάλλον του PayPal Inc, της πιο αξιόπιστης παγκοσμίως πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών.
  3. Απόρρητο συναλλαγών
    Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη του mpafi.gr είναι εμπιστευτικές και το mpafi.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

    • Όπως προανεφέρθηκε, κανένα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύεται στα συστήματά μας και ως εκ τούτου, κανένας υπάλληλος ή διαχειριστής δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά.
    • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας (ιστορικό παραγγελιών, όνομα, διεύθυνση κτλ) και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
    • Στην περίπτωση που το mpafi.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
    • Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
    • Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.